Mijn werkwijze.

U wilt een Havanezer, en daarbij heeft u misschien wel bedacht wat voor kleur of geslacht u wilt.  

Voor mij is het belangrijk dat een pup bij het juiste baasje terecht komt.

Daarom zal ik vooral kijken naar welke pup, kwa karakter, het beste bij u past. Is het een pittig hondje dat een duidelijke hand nodig heeft, of is het juist een hondje, met een zacht karakter die een baasje nodig heeft die hem daarin begrijpt en ondersteunt?

Maar ook hoe u in elkaar zit is bij de uiteindelijke keuze voor mij belangrijk. Bent u duidelijk en consequent of bent u iemand die de teugels nog wel eens laat vieren? Voor mij telt het allemaal mee bij de uiteindelijke beslissing over welk hondje bij u zal komen wonen. Hierin is geen sprake van goed of slecht maar wel wat het beste matched. 

Als een pup ongeveer 6 weken oud is wordt wel zo’n beetje duidelijk wat voor karakter deze heeft. Pas rond die tijd zal er uiteindelijk beslist worden welk hondje naar welk baasje toe gaat.

Natuurlijk zullen we samen kijken welk hondje het beste bij u past, waarbij ik zo veel mogelijk rekening zal houden met uw voorkeur. 

De prijs van een Havanezer.

Alhoewel de prijs van een pup niet het allerbelangrijkste is bij de aanschaf van een maatje voor het leven, liefde is immers onbetaalbaar, is deze ook niet geheel onbelangrijk. Voor veel mensen is en blijft het een flinke uitgave.

U koopt een pup waar u, als alles goed gaat, jaren plezier van zult hebben, die bij u past en die u bij een fokker koopt die u, ook als u uw pup eenmaal thuis hebt, altijd kunt bellen of mailen als u vragen heeft.

Bij ons kost een pup € 1400,00.